Empresa i Treball

TURISME

Quatre dels principals touroperadors russos celebraran les seves convencions anuals aquest any 2012 a Catalunya

query_builder   22 març 2012 16:07

event_note Nota de premsa

TURISME

Quatre dels principals touroperadors russos celebraran les seves convencions anuals aquest any 2012 a Catalunya

 
·         Així ho ha anunciat el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, avui en el marc de la segona jornada de treball al MITT de Moscou.
 
·         Catalunya, en la jornada d'avui, també ha estat la convidada d'honor al 3er Congrés de Turisme Mèdic i Salut del MITT, que ha inaugurat el conseller Mena i en el que han participat el Barcelona Centre Mèdic, el Centre Mèdic Teknon i l'Agència Catalana de Turisme.
 
 
·         L'estand de Catalunya i la seva organització en promoció han rebut el 1er premi del MITT, d'entre els més de 3.000 expositors de 189 països i destinacions turístiques d'arreu del món presents a la fira.
 
 
Catalunya serà aquest any 2012 la seu de les convencions anuals dels touroperadors russos Natalie Tours, Coral Travel, Pegase i Tez Tour. Així ho ha anunciat el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, en el marc de la segona jornada de treball de la delegació catalana al MITT (Moscow International Travel and Tourism exhibition), una de les fires turístiques de referència a nivell mundial que s’està celebrant aquesta setmana a Moscou.
 
Més de 1.300 persones entre delegats i comercials participaran en les quatre convencions que aquests touroperadors russos celebraran entre els mesos d'abril i juny d’enguany a Catalunya, concretament a la Costa Daurada, Costa Brava i Costa Barcelona, amb algunes "excursions" incloses i acordades amb la Direcció General de Turisme com ara a Montserrat. "El fet de celebrar aquestes convencions a Catalunya els permetrà conèixer més i millor i de primera mà, els atractius de Catalunya", ha manifestat el conseller.
 
Natalie Tours, Coral Travel, Pegase i Tez Tour concentren el 70% de la touroperació de Rússia i els països de la seva àrea d'influència. En paraules del conseller "aquestes trobades professionals suposaran una bona oportunitat per continuar consolidant la posició de lideratge que gaudeix Catalunya en aquest mercat emissor clau en la política turística catalana a nivell internacional".
 
3er Congrés de Turisme Mèdic i Salut del MITT a Moscou
 
Catalunya ha estat la convidada d'honor al 3er Congrés Internacional de Turisme i Salut que s'ha celebrat avui en el marc de la fira, on han participat països com Rússia, Alemanya, Suïssa, Corea i Turquia.
 
El conseller Mena ha inaugurat el Congrés recordant que "Catalunya rep de l'ordre de 10.000 turistes l'any relacionat amb aquest sector; l'abril de 2011 Barcelona ja va acollir la European Medical Travel Conference a la que van assistir més de 400 professionals d'arreu del continent". També ha explicat que "aquest és un segment que ha evolucionat molt la darrera dècada i segons un estudi de la United Nations World Tourism Organization i Deloitte es preveu que aquest sector generi en els propers anys una xifra de negoci propera als 100 bilions de dòlars a nivell mundial".
 
El conseller ha destacat també el valor afegit que aporta i genera i ha posat en valor les infraestructures, els centres de prestigi i els bons professionals que té Catalunya en aquest àmbit. Precisament al Congrés, que té una durada de dos dies, hi participaran com a ponents responsables del Barcelona Centre Mèdic, del Centre Mèdic Teknon i de l'Agència Catalana de Turisme.
 
L’estand de Catalunya, premiat a Moscou
 
L'estand de Catalunya i la seva organització en promoció han rebut el 1er premi del MITT, d'entre els més de 3.000 expositors de 189 països i destinacions turístiques d'arreu del món que participen a la fira de Moscou.
 
El conseller F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro, el director de l'ACT, Xavier Espasa i el responsable del Centre de Promoció Turístic de Catalunya a Moscou, Josep Maria Perramón, van recollir ahir al vespre el premi de mans dels organitzadors, en una gala celebrada a l'Hotel Ritz Carlton de Moscou.
 
L’estand català al MITT té 250 m2 i s’hi promocionen les 9 marques turístiques catalanes i la diversitat de productes turístics que configuren l’oferta catalana.
 
Catalunya ja va rebre el premi al millor estand en la darrera edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que es va celebrar a Madrid el passat mes de gener.

3  

Fitxers adjunts

El conseller F. Xavier Mena durant la inauguració del 3er Congrés de Turisme Mèdic i Salut del MITT

El conseller F. Xavier Mena durant la inauguració del 3er Congrés de Turisme Mèdic i Salut del MITT
JPG | 2133

El conseller  F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, durant una reunió de treball amb touroperadors a la MITT

El conseller F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, durant una reunió de treball amb touroperadors a la MITT
JPG | 1552

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, en el lliurament del Premi del MITT

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat de la directora general de Turisme, Marian Muro i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, en el lliurament del Premi del MITT
JPG | 1236

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia