Direcció General de Comunicació

altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   27 març 2012 14:31

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
El Govern modifica el Reglament de salons de joc per millorar la seva adaptació al sector

El Govern ha aprovat avui la modificació del Reglament de salons recreatius i de joc, amb l’objectiu de millorar la competitivitat del sector. L’actual situació econòmica i la incorporació al mercat de modalitats del joc relacionades amb les noves tecnologies fa necessària l’adaptació del sector a aquesta nova realitat.

Per aconseguir-ho, l’Executiu ha realitzat modificacions de la normativa vigent per equiparar els salons de joc a altres establiments similars i aconseguir, així, l’homogeneïtzació del sector i evitar greuges comparatius.

Una d’aquestes modificacions afecta l’horari de funcionament dels salons, que amb el nou Decret obriran entre les 9 del matí i les 4 de la matinada. Fins ara, obrien a les 6 del matí i tancaven a les 2 de la matinada. A banda, es permetrà als salons de joc oferir servei de bar als seus clients. Aquest espai, però, no podrà ocupar més d’un 10% de la superfície útil del saló.


Renovada la col·laboració entre el Ministeri de Medi Ambient i el Centre d’Activitat Regional per a la Producció Neta per al període 2012-2015

El Govern ha aprovat avui renovar per al període 2012-2015 el protocol de col•laboració entre el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i el Departament de Territori i Sostenibilitat que garanteix el correcte funcionament del Centre d’Activitat regional per a la Producció Neta (CAR/PN).

Creat el 1996 i adscrit a l’Agència de Residus de Catalunya, es tracta d’un centre de cooperació internacional amb els països mediterranis en desenvolupament i innovació del sector productiu i la societat civil que treballa per promoure models de producció i consum sostenibles. Té com a finalitat enfortir les capacitats i contribuir a l’intercanvi de coneixements en àmbits industrials com una producció més neta, la prevenció de la contaminació com a factor de competitivitat i de rendiment econòmic per a les pimes o la reducció de la generació de substàncies químiques perilloses.

El centre treballa en el marc del Pla d’Acció per a la Mediterrània (PAM), organització que pertany al Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA). També exerceix les funcions de Centre regional del Conveni d’Estocolm sobre contaminants orgànics persistents (COP), instrument internacional patrocinat pel PNUMA que regula l’eliminació progressiva d’aquest tipus de substàncies tòxiques.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia