Direcció General de Comunicació

Conveni Finlàndia

Catalunya i Carèlia del Nord (Finlàndia) col·laboraran en desenvolupament econòmic i transferència tecnològica

query_builder   10 abril 2012 14:41

event_note Nota de premsa

Catalunya i Carèlia del Nord (Finlàndia) col·laboraran en desenvolupament econòmic i transferència tecnològica

  • Llum verd a un acord marc de cooperació entre els dos executius, que se centrarà en bioenergia
 
 
Catalunya i la regió finlandesa de Carèlia del Nord col·laboraran en matèria de desenvolupament econòmic i transferència tecnològica. El Consell Executiu ha aprovat avui un acord marc de cooperació entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), i el Consell Regional de Carèlia del Nord per a la promoció del desenvolupament econòmic i la transferència de coneixement i tecnologia, inclosa la recerca i el desenvolupament de les organitzacions.
 
L’acord es concretarà preferentment en matèria de bioenergia, silvicultura, fusta i desenvolupament rural. Alhora, es preveu la possibilitat d’estendre la cooperació a altres àrees com la tecnologia de la informació, el turisme, el sector agroalimentari i l’intercanvi cultural, amb un especial èmfasi en les actuacions entre empreses, amb l’objectiu d’aconseguir resultats ràpids, visibles i quantificables, perdurables en el temps.
 
Finlàndia és el país amb una major densitat de boscos d’Europa, amb el 70% de la seva superfície. De fet, el sector forestal és el segon en aportació al PIB de la regió, només per darrere de les indústries electrònica i elèctrica.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia