Cultura

Divendres s'estrena en català 'Els jocs de la fam'

query_builder   18 abril 2012 14:05

event_note Nota de premsa

Divendres s'estrena en català 'Els jocs de la fam'

Els jocs de la fam
Demà divendres s’estrena en català Els jocs de la fam, basada en el primer llibre de la trilogia de Suzanne Collins, que va ser premi Protagonista de Literatura Jove 2010. La pel·lícula ha estat doblada al català amb el suport del Departament de Cultura.
 
El film està dirigit per Gary Ross, amb guió del mateix Ross, Suzanne Collins i Billy Ray, i interpretat per Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth i Lenny Kravitz.
 
Un passat de guerres ha deixat els 12 districtes que divideixen la nació de Panem sota el poder totalitari del Capitoli. Per demostrar el seu poder, el Capitoli obliga cada districte a lliurar-li com a tribut un noi i una noia per participar en un esdeveniment televisiu anomenat Els jocs de la fam. Portats a un entorn hostil, els tributs han de lluitar entre ells i només un pot sobreviure.
 
La pel·lícula es podrà veure en 27 sales de Catalunya.
 
Yelmo Abrera (Abrera); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City,  Lauren Gràcia, Palau Balaña (Barcelona); MCB Cinemes Calafell (Calafell); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Atlàntida Multicinemes (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Cinebox Espai Gironès (Salt); Yelmo Sant; Cugat (Sant Cugat del Vallès); Cinema City (Santa Coloma de Gramenet); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Segle XXI, Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls)); Ocine Vila-seca (Vila-seca).
 
Més informació sobre la saga:
 
El tràiler en alta resolució es pot trobar  a l’àrea de descàrrega:  http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
Més informació sobre les sales d’estrena:

1  

Imatges

Cartell d'Els Jocs de la fam

Cartell d'Els Jocs de la fam 83