Delegació a les Terres de l'Ebre

V Trobada de centres de secundària del Pla Català Esport a l'Escola de les Terres de l'Ebre

query_builder   18 abril 2012 15:09

event_note Nota de premsa

V Trobada de centres de secundària del Pla Català Esport a l'Escola de les Terres de l'Ebre

  • Més de 800 alumnes d’ESO i Batxillerat participen en les 14 activitats organitzades a l’Estadi municipal de Tortosa
Inauguració de la V Trobada de Centres de Secundària del Pla Català Esport a l'Escola de les Terres de l'Ebre
Aquest matí s’ha celebrat la V Trobada de centres de secundària del programa del Pla Català de l’Esport a l’Escola, en què han participat un total de 821 alumnes d’ESO i Batxillerat de centres del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.
 
Aquesta cinquena Trobada, inaugurada per la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Pere Panisello, juntament amb la inspectora en cap, Imma Obiol, en representació del director territorial d’Ensenyament, Antoni Martí, i l’assistència dels presidents dels altres consells esportius, ha tingut lloc de les 10 fins les 13.00 hores a l’Estadi municipal de Tortosa.
S’hi han aplegat més d’un miler de participants, a més de 800 alumnes hem de sumar un centenar d’acompanyants i 150 voluntaris, que són els alumnes del Grau d’Educació Primària en Menció d’Educació Física i dels Cicles Formatius de Grau Superior dels instituts Montsià d’Amposta i l’Ebre de Tortosa.
 
Concretament, durant aquestes hores, l’alumnat participarà en les activitats que s’han programat, de forma rotatòria: voleibol, futbol, tenis taula, bàsquet 3x3, birles, bàdminton, joc del mocador, joc d'estirar corda, joc de cursa de sacs, hoquei, ergòmetre, escalada Indoor i exhibició de balls, entre d’altres.
 
A més a més, en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra del 6 al 22 d’abril sota el lema “Junts per una vida activa i feliç”, el miler de participants han dut a terme una activitat conjunta.
 
Aquesta jornada està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, juntament amb els altres tres consells esportius de les Terres de l'Ebre, i el suport del Departament d'Ensenyament i la Secretaria General de l'Esport, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, TortosaSport i la Unió de Consells Esportius.

1  

Imatges

Participants de la V Trobada de Centres de secundària del Pla Català Esport a l'Escola de les Terres de l'Ebre

Participants de la V Trobada de Centres de secundària del Pla Català Esport a l'Escola de les Terres de l'Ebre 138