Mossos d'Esquadra

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Metropolitana Nord

query_builder   18 abril 2012 17:54

event_note Nota de premsa

Celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Metropolitana Nord

 
Aquest matí s’ha celebrat l’acte institucional del dia de les Esquadres al teatre la Massa del municipi de Vilassar de Dalt.
 
L'acte ha comptat amb la presència del Secretari General de Seguretat, Xavier Gibert; l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs; el Director General de la Policia, Manel Prat; el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, comissari Joan Figuera; els quals han estat acompanyats a la taula presidencial pel comissari en cap del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Milán; el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, comissari David Piqué; la sotscap de la Regió Policial Metropolitana Nord, intendenta Alícia Moriana; el cap de l’Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar, intendent Joan Carles Escobar i el cap de servei d’administració de la Regió Policial, Santi Lewin-Richter.
 
En el transcurs de l’acte s’han lliurat 90 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord.
S’han lliurat felicitacions a deu ciutadans, un magistrat, onze membres del personal d’administració de la Regió Policial, i s’ha felicitat a membres del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, agents de les Policies Locals dels municipis de Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Lliçà de Vall, l’Ametlla del Vallès i Santa Maria de Palautordera.
 
A la finalització de l' esdeveniment, i a la mateixa Plaça del Teatre, els assistents han pogut visitar una exposició de material operatiu de diverses unitats especialitzades d’aquest cos de policia.
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 18 d’abril de 2012
 
 
 
 
 

6  

Fitxers adjunts

Esquadres RPMN 1

Esquadres RPMN 1
JPG | 565

Esquadres RPMN 2

Esquadres RPMN 2
JPG | 458

Esquadres RPMN 3

Esquadres RPMN 3
JPG | 456

Esquadres RPMN 4

Esquadres RPMN 4
JPG | 513

Esquadres RPMN 5

Esquadres RPMN 5
JPG | 624

Esquadres RPMN 6

Esquadres RPMN 6
JPG | 486