Oficina del President

President Mas

El president Artur Mas agraeix i fa un reconeixement de la feina dels treballadors públics amb motiu de Sant Jordi

query_builder   20 abril 2012 16:35

event_note Nota de premsa

El president Artur Mas agraeix i fa un reconeixement de la feina dels treballadors públics amb motiu de Sant Jordi

  • El cap de l’Executiu envia als treballadors de la Generalitat un missatge de felicitació de la diada on es mostra convençut “que amb l’esforç de tothom, i particularment amb la tasca dels servidors públics, ens en podrem sortir”
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha felicitat la diada de Sant Jordi als treballadors de la Generalitat de Catalunya mitjançant un missatge de correu electrònic en el qual ha reiterat “el meu agraïment i reconeixement per la feina que feu al servei de Catalunya en aquests moments de tanta dificultat”. Una Diada, ha dit Artur Mas, “que se celebrarà en les circumstàncies més complicades a què hem hagut de fer front com a país en molts anys”.
 
Sabem que el repte que tenim al davant és d’una gran magnitud, però estic convençut que, amb l’esforç de tothom, ens en podrem sortir i, particularment, amb la tasca que feu tots els servidors públics del nostre país”, afirma el cap de l’Executiu en el seu escrit. 
 
Artur Mas desitja en el seu missatge que tots els treballadors tinguin un bon dia de Sant Jordi , “una diada –diu el president- de reafirmació de la nostra personalitat com a poble que, any rere any, vivim plena de sentiments”.
 
 
 
Recordatori dels actes del president amb motiu de Sant Jordi
 
Recordem que, amb motiu de la celebració dilluns vinent, 23 d’abril, de la diada de Sant Jordi, el president Mas presidirà els actes següents:
 
 
08.30 hores. Entrevista a TV3
El president de la Generalitat iniciarà la jornada de Sant Jordi amb una entrevista al programa “Els matins de TV3”. La periodista Ariadna Oltra entrevistarà el cap de l’Executiu en directe, des del Pati de carruatges del Palau de la Generalitat.
 
09.00 hores. Missa de Sant Jordi i benedicció de les parades de roses
Artur Mas presidirà la missa de Sant Jordi oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach i, a continuació, tindrà lloc la benedicció de les parades de roses de les entitats d’iniciativa social, que com cada any s’instal·len al Pati de carruatges del Palau de la Generalitat. El Cor de Cambra Francesc Valls interpretarà els Goigs de Sant Jordi.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’arribada dels convidats a la missa i seguir la celebració litúrgica des d’un espai habilitat a tal efecte. Des de la Sala de premsa del Palau també es podrà seguir i hi haurà senyal per a les televisions i ràdios.
 
L’acte de benedicció de les roses i la salutació del president als paradistes de les diferents entitats que venen roses la podran seguir els mitjans gràfics des del mateix Pati de carruatges.
 
11.00 hores. Audiència amb la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2011
El cap de l’Executiu rebrà en audiència, al Palau de la Generalitat, la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2011, així com les Dames i Fadrins de les demarcacions catalanes. A la trobada també hi assistirà la junta de Foment de les Tradicions Catalanes, presidida pel seu president, Josep Maria Matamoros. Durant la trobada hi haurà unes breus paraules del president que els mitjans podran cobrir.  
 
12.00 hores. Lectura continuada de Tirant lo Blanc
El president Mas participarà a la lectura continuada de 8 hores de l’obra de Joanot Martorell Tirant lo Blanc que tindrà lloc al Teatre Romea. L’acte, organitzat per la Fundació Romea per a les Arts Escèniques i l’Institut de Recerca en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona, comptarà amb la participació de 40 membres de la societat civil i 32 actors professionals que interpretaran els diferents papers de l’obra. L’activitat començarà a les 12 del migdia amb la lectura del primer paràgraf d’aquesta obra per part del president de la Generalitat.