Set mil persones visiten el Palau de la Generalitat durant la Diada de Sant Jordi
Des de les 11.30h del matí fins a les 19.00h de la tarda, el Palau de la Generalitat ha obert les portes amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Unes set mil persones han aprofitat aquesta jornada de portes obertes per visitar la seu del Govern de Catalunya.

De les 10.00h a les 15.00 hores s’ha obert l’espai arqueològic de la Domus Romana i les Sitges Medievals del carrer de la Fruita, un centre patrimonial de primer ordre on conviuen vestigis de la Barcino romana i restes d’un casal del Call, el barri jueu de la Barcelona Medieval.
 
La celebració de Sant Jordi al Palau de la Generalitat ha començat a les 9.00 hores amb una missa a la capella de Sant Jordi oficiada per l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, a la qual ha assistit el president Artur Mas, així com altres membres del Govern i autoritats de Catalunya.
 
El president Mas ha assistit a la tradicional benedicció de les parades de roses, que diverses entitats socials han muntat al Palau Gòtic del Palau amb l’objectiu de recaptar fons per finançar les activitats solidàries que porten a terme.
 
A les 12.00 i a les 18.00 hores, la carillonista del Palau, Anna Maria Reverté, ha interpretat música tradicional popular i d’autors catalans. Instal•lat al Palau de la Generalitat des de fa 35 anys, el carilló és l’únic que funciona diàriament, tant a Catalunya com a l’Estat.