Treball, Afers Socials i Famílies

La Fira Expoebre de Tortosa acollirà una jornada d'emprenedoria de les Terres de l'Ebre

query_builder   25 abril 2012 10:00

event_note Nota de premsa

La Fira Expoebre de Tortosa acollirà una jornada d'emprenedoria de les Terres de l'Ebre

 
El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General de Joventut, l’Ajuntament de Tortosa i l’Associació d’Emprenedors de les Terres de l’Ebre organitzaran el proper dissabte una jornada adreçada als joves emprenedors i emprenedores de les Terres de l’Ebre, en el marc de la Fira Expoebre.
 
La jornada, que se celebrarà a partir de les deu del matí, es divideix en dos blocs:
 
  • La sessió-tècnica 42’-Empreneurship Session 2012. Es tracta d’una càpsula de coneixement estratègic i empresarial que suposa una “posada a punt” dissenyada per a un màxim aprofitament d’emprenedors i empresaris, en un format concentrat per tal que les puguin incorporar fàcilment a la seva agenda de treball.
  • La Dinàmica Speed-Networking, un espai on els emprenedors podran actuar entre ells, desenvolupar les seves habilitats professionals i intercanviar opinions, a més de cercar potencials clients, negocis, serveis complementaris o aliances estratègiques amb d’altres emprenedors.
 
A banda d’aquesta jornada, durant tots els dies de la fira també es podrà visitar el Racó de l’Emprenedor, un espai destinat específicament al suport als emprenedors del territori.
 
La Fira Expoebre se celebra del 28 d’abril a l’1 de maig al pavelló firal de Tortosa.
 
A la web www.ebreempren.com podreu consultar el programa complert i formalitzar la inscripció.