• El cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda el nou Ajuntament de Sant Martí de Llémena i ha presidit la reunió del Consell d’alcaldes del Gironès
  • Artur Mas dedica la jornada d’avui a visitar diversos municipis de la Garrotxa i el Gironès
El president a la plaça de Sant Martí de Llémena
El president a la plaça de Sant Martí de Llémena
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reclamat aquesta tarda, que “en un moment en què tenim molta gent que ens vol esborrar del mapa, des de Catalunya  els hem de dir que si hem passat les circumstàncies més difícils de la nostra història, ara farem progressar aquest país i el tirarem endavant, i a més a més sense renunciar a les nostres arrels i a la nostra identitat catalana”.
Artur Mas, des de Sant Martí de Llémena on ha anat a inaugurar l’Ajuntament d’aquest municipi del Gironès, ha alertat que “vénen temps en els que aquest país necessitarà que hi hagi molta gent al seu costat, empenyent com durant molt temps hem fet per intentar  mantenir aquesta personalitat i poder fer de Catalunya el país que volem”.
 
“En un moment en què tenim molta gent que ens vol discutir el que som , val la pena recordar-los que nosaltres som des de fa molts segles i que si seguim sent catalans, d’un país que es diu Catalunya, és perquè hi ha hagut molta gent d’aquest país, molt sovint anònima, que s’ho ha cregut, s’ho ha estimat, i que durant molts segles han lluitat perquè es pogués mantenir en peu; es pogués mantenir en peu el país, la cultura , la llengua, la identitat i la personalitat”, ha afegit el cap del Govern.
 
El president de la Generalitat, acompanyat de l’alcalde de Sant Martí de Llémena i president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, ha visitat les noves dependències municipals i s’ha adreçat als veïns del municipi que han participat en l’acte.
 
En el seu parlament, Mas ha demanat a les administracions que “ajudin aquella gent que vol crear riquesa”. “ Agraeixo que des del món local es vagi agafant la percepció i es vagi entenent cada dia més que una part de la nostra feina més significativa en aquest moment és ajudar la gent que té idees, que té empenta, que vol tirar endavant coses i fer-los la vida més fàcil i no més complicada com malauradament de tant en tant acostuma a passar”, ha afegit el cap del Govern.
 
Un cop finalitzat l’acte inaugural, el president s’ha desplaçat fins a Llorà, al terme municipal de Sant Martí de Llémena, on ha presidit una reunió del Consell d’alcaldes del Gironès.