Direcció General de Comunicació

Compactació primer any maternitat

El Govern aprova la compactació del primer any de reducció de jornada per cura d'un fill

query_builder   8 maig 2012 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la compactació del primer any de reducció de jornada per cura d'un fill

  • Amb aquesta mesura el Govern recupera la possibilitat de compactar la reducció de jornada que havia quedat suprimida en la llei d’acompanyament dels pressupostos

 

  • La mesura vol afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar
 
El Govern ha aprovat avui la possibilitat de gaudir de manera compactada del primer any de la reducció de la jornada per guarda legal d’un fill menor de sis anys. La mesura està prevista al projecte de decret de jornada i horaris del personal funcionari al servei de l’Administració de la Generalitat, que actualment s’està tramitant. 
 
Amb l’objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar i dins del context pressupostari actual, el Govern ha aprovat avui la possibilitat de compactar el primer any de la reducció d’un terç o la meitat de la jornada per tenir cura d’un fill menor de sis anys, amb la percepció del 80% o 60% de les retribucions, respectivament. La Llei de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l’impost sobre les estades en establiments turístics, aprovada recentment, suprimia la reducció de jornada d’un terç amb la percepció del 100% de les retribucions, així com la possibilitat de compactar-la. 
 
Amb el document aprovat avui, l’Executiu ratifica així l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de 30 de març de 2012, aprovat per l’Administració i les organitzacions sindicals representades a la Mesa.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia