Direcció General de Comunicació

Manteniment rondes Barcelona

El Govern destina 2,2 milions d'euros al manteniment de les rondes de Barcelona

query_builder   8 maig 2012 13:52

event_note Nota de premsa

El Govern destina 2,2 milions d'euros al manteniment de les rondes de Barcelona

  • Les actuacions són per al període 2012-2013 i inclouen tasques de conservació del ferm i de la senyalització, col·locació de barreres de seguretat o neteja viària
 
El Govern destinarà prop de 2,2 milions d’euros a actuacions de manteniment de les rondes de Barcelona durant el període 2012-2013. El Consell Executiu ha donat llum verd a aquesta aportació, que permetrà executar els treballs necessaris per garantir una òptima conservació de la infraestructura.
 
La Generalitat és titular d’un tram de la ronda de Dalt situat entre el nus de la Diagonal i el nus del Llobregat (C-32), que té una longitud de 5,7 quilòmetres i que comprèn els termes municipals de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet  de Llobregat.
 
Aquest tram forma part del conjunt de les rondes de Barcelona, juntament amb la ronda Litoral, i que tenen diferents titularitats. Les administracions titulars han encarregat la gestió de les rondes al Consell Comarcal del Barcelonès, amb l’objectiu de desenvolupar de manera coordinada el manteniment de tots els trams, de característiques similars, i assolir una utilització dels recursos més eficient.
 
Ara, el Consell Executiu ha aprovat l’aportació que farà la Generalitat per al manteniment de la infraesctura per a aquest any i el vinent. Entre les actuacions previstes cal remarcar les següents:
 
  • Conservació i rehabilitació del ferm.
 
  • Revisió dels elements de drenatge i monitoratge del clavegueram.
 
  • Plantacions i talussos.
 
  • Neteja viària.
 
  • Manteniment i reposició de la senyalització vertical i horitzontal; barreres de seguretat i abalisament.
 
  • Revisió d’obres de fàbrica, instal·lacions i enllumenat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia