Territori i Sostenibilitat

Les segones jornades Global Cat aborden la competitivitat i sostenibilitat territorial de Catalunya

query_builder   10 maig 2012 09:41

event_note Nota de premsa

Les segones jornades Global Cat aborden la competitivitat i sostenibilitat territorial de Catalunya

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep-Enric Llebot, i el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet participen en el debat sobre l’agenda i l’estratègia territorial de Catalunya.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat un cicle de tres jornades de treball i de reflexió amb l’objectiu principal d’identificar i analitzar quines són les condicions territorials que afavoreixen l’activitat econòmica internacional de Catalunya. En les segones jornades, que s’han inaugurat avui, de la mà del secretari general del DTES, Pau Villòria, s’aborden temes com: la manera com les empreses poden valoritzar les noves infraestructures i els recursos del territori; els models de desenvolupament i territori; i la geopolítica i les xarxes publicoprivades. 
 
El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Josep-Enric Llebot, i el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet participen en el debat sobre l’agenda i l’estratègia territorial de Catalunya. De la mateixa manera, el director de Transports i Mobilitat, Ricard Font, participa en el debat sobre la vinculació de les grans empreses al territori.
 
Amb la participació multidisciplinar d’un grup ampli d’experts representatius dels àmbits de l’economia, la sostenibilitat i el territori es pretén obtenir una autodiagnosi profunda i objectiva de la situació actual catalana que permeti definir les oportunitats i prioritats d’acció i de planificació territorial presents i futures.
 
Els assistents podran intervenir activament en els dos tallers simultanis d’aquesta tarda sobre els conceptes Píxels: un territori de serveis / un territori industrial; i Vectors: infraestructures turístiques (persones) / infraestructures logístiques (mercaderies). A més, les notícies més destacades que sorgeixin de les ponències, debats i tallers quedaran recollides en l’etiqueta de Twitter #Globalcat.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 33