Empresa i Coneixement

MODA

La desena edició del "080 Barcelona Fashion" se celebrarà del 10 al 13 de juliol al Palau de Pedralbes

query_builder   14 maig 2012 10:41

event_note Nota de premsa

MODA

La desena edició del "080 Barcelona Fashion" se celebrarà del 10 al 13 de juliol al Palau de Pedralbes

  • El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha obert la convocatòria per a la participació a les desfilades i showroom de la propera edició del “080 Barcelona Fashion”, on es visualitzaran les tendències de primavera/estiu 2013 de dissenyadors i marques.

 

  • El certamen acollirà també la celebració de la segona edició del saló de moda infantil “Little Barcelona”, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol a Pedralbes.

 

  • Mitjançant un acord de col·laboració amb l’empresa SIX2SIX es durà a terme la iniciativa “080 Barcelona Fashion Europe Tour”, amb la qual el certamen es promocionarà per primera vegada en el mercat internacional, amb accions de promoció per diferents ciutats europees.
 
Del 10 al 13 de juliol, el Palau de Pedralbes serà l’escenari de la desena edició del 080 Barcelona Fashion. El CCAM ja ha convocat les bases per a la participació a les desfilades i al showroom del certamen, on dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions per a la temporada Primavera/Estiu 2013.
 
Un dels objectius del 080 Barcelona Fashion és fomentar la promoció i la internacionalització de la moda i el disseny a Catalunya, potenciar el talent creatiu i enfortir els vincles amb la indústria. És per això que el Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), aposta novament per una passarel·la de dissenyadors emergents i marques consolidades, així com també amb la presència d’empreses de l’Agrupació Catalana Tèxtil i Moda.
 
D’altra banda, el 080 Barcelona Fashion vol consolidar-se com a instrument de promoció i internacionalització de les empreses dels diferents subsectors del tèxtil i confecció. En aquest sentit, la incorporació del saló de moda infantil Little Barcelona, que celebrarà a Pedralbes la segona edició,  pretén reforçar el suport a la comercialització de les empreses catalanes, i esdevenir un punt de trobada de referència per als operadors del sector.
 
 
D’altra banda, i amb l’objectiu d’afavorir la projecció internacional del sector tèxtil, confecció i moda de Catalunya, el 080 Barcelona Fashion es promocionarà per primera vegada en el mercat europeu. Mitjançant un acord de col·laboració amb l’empresa SIX2SIX, es durà a terme la iniciativa 080 Barcelona Fashion Europe Tour a través del qual és realitzaran diverses accions de promoció a diverses ciutats europees de França, Itàlia, Alemanya i Àustria amb l’objectiu de donar a conèixer la passarel·la als principals mercats del sector a Europa.
 
SIX2SIX organitza anualment la ruta Europe Tour en la que participen mig centenar de cotxes esportius que recorren diverses ciutats europees. La ruta, que sortirà de Barcelona en el marc del 080 Barcelona Fashion, recorrerà també Munich, Salzburg, Venècia i Mònaco. El mateix dia de la sortida, i amb l’objectiu d’obrir l’esdeveniment a la ciutat, se celebrarà el Motorday, que concentrarà els cotxes participants a la gira, així com d’altres vehicles clàssics de col·lecció. El Motorday també comptarà amb un calendari d’activitats adreçades al públic en general.