Territori

Suport a les entitats del tercer sector ambiental catalanes en la cerca de finançament per als seus projectes

query_builder   14 maig 2012 19:29

event_note Nota de premsa

Suport a les entitats del tercer sector ambiental catalanes en la cerca de finançament per als seus projectes

La directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, i el representant de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós, han inaugurat avui el curs  “Formació en projectes europeus per a entitats del tercer sector ambiental de Catalunya”, amb la jornada “Unió Europea i fons europeus. Què és un “projecte europeu”?”.  El curs té la intenció de  formar aquestes entitats perquè puguin gestionar projectes europeus, dotant-les dels coneixements i de les eines mínimes necessàries perquè aconsegueixin finançament i visibilitat a Europa en les actuacions que realitzen.
En l’actual context econòmic, la cerca de finançament per als projectes de les entitats del tercer sector ambiental és fonamental pel manteniment de la seva activitat. La participació en projectes que es presenten a programes i iniciatives de la Unió Europea no només suposa una molt bona font de finançament de les activitats, sinó que també serveix per a la creació de xarxes internacionals d’entitats i per a donar visibilitat a nivell europeu a les accions que duen a terme.
 
Presentar un projecte a la Unió Europea no és fàcil si no es disposa d’uns coneixements específics sobre què s’hi considera, a quins programes i iniciatives es pot presentar cada projecte i quina carrega de treball addicional suposa participar-hi.
 
El curs, organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, és presencial i té una durada de 52 hores.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 37