Delegació a Barcelona

Sant Feliu de Llobregat celebra la tradicional Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i l'Exposició Nacional de Roses

query_builder   4 maig 2012 19:50

event_note Nota de premsa

Sant Feliu de Llobregat celebra la tradicional Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat i l'Exposició Nacional de Roses

El 4 de maig el conseller Lluís Recoder, i l’alcalde Jordi San José van inaugurar, junt amb l’actriu Fina Rius, que va llegir el pregó, les Festes de Primavera, una festivitat de tres dies que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: la 54a Exposició Nacional de Roses i la 33a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. També hi va assistir el delegat, Salvador Jorba.

L’alcalde va afirmar que no és un contrasentit gaudir de la festa en temps de crisi, i que és moment d’estar units i sentir-se orgullosos d’aquestes festes i d’una exposició que es va iniciar l’any 1928. A continuació, l’actriu Fina Rius va llegir el pregó, dedicat a reivindicar el teatre amateur.
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat va destacar el pes del Baix Llobregat, tant per població, com per les indústries que acull, i va animar els assistents a no perdre el sentit de poble de Sant Feliu.
Seguidament la comitiva va visitar l’Exposició Nacional de Roses, al Palau Falguera, i el gran aparador de la Fira Comercial, que omple els carrer del centre de la ciutat de diferents estands d’activitats econòmiques i socials.

L’Exposició Nacional de Roses, l’organitza l’Ajuntament de Sant Feliu amb la participació de l’Associació Amics de les Roses. Es poden veure i olorar més de 10.000 roses de més de 150 varietats diferents, amb un espai total de 15.000 m2.