Oficina del President

Mas i Puyal

President Mas: "Avui tenim una pila de raons per agafar-nos a les coses positives que estan passant a la nostra societat"

query_builder   22 maig 2012 23:09

event_note Nota de premsa

President Mas: "Avui tenim una pila de raons per agafar-nos a les coses positives que estan passant a la nostra societat"

  • El cap de l’Executiu ha entregat aquesta nit el premi “Català de l’Any 2011” al periodista Joaquim Maria Puyal
El president Mas amb Joaquim Maria Puyal; guardonat amb el
El president amb Joaquim Ma. Puyal
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet aquesta nit una crida a “agafar-nos a les coses positives que estan passant a la nostra societat” per adonar-nos del potencial que té el nostre país, malgrat els moments difícils que estem vivint.
 
El cap de l’Executiu ha llançat aquest missatge en el decurs del lliurament del premi “Català de l’Any 2011”, organitzat per El Periódico de Catalunya que ha recaigut en el periodista Joaquim Maria Puyal. Puyal ha estat proclamat guanyador per davant de Josep Brugada, director mèdic del Clínic, i Laia Sanz, pilot de trial, en una gala celebrada al Teatre Nacional de Catalunya.
 
El president Mas ha felicitat els tres finalistes i ha destacat l’encert dels lectors del diari i del jurat per la tria. En referència al doctor Brugada, el cap de l’Executiu ha celebrat que enguany “s’hagi pensat en un metge” per optar al premi, ja que “en uns moments en què alguns diuen que el sistema sanitari es desmunta, que surtin exemples d’excel·lència demostren que no és cert i que la nostra sanitat avança a casa i, a més, és referència de portes enfora”.
 
Sobre Joaquim Maria Puyal, Artur Mas ha destacat que “és un exemple de moltes coses i, a més, un dels millors comunicadors de Catalunya”. I en èpoques com les actuals, ha assegurat, “cal gent que comuniqui bé, que sàpiga explicar les coses i que sigui creïble”.
 
En referència a l’esportista Laia Sanz, el president ha subratllat que “té els valors de l'esport associats als moments que vivim” i que, més enllà dels èxits i els reconeixements, aquests “són valors que ens poden ajudar a superar els moments difícils que vivim”.
 
Per últim, durant el seu discurs, el cap de l’Executiu ha volgut llançar un missatge a tota la societat catalana perquè aquest cap de setmana col·labori amb la Marató de la Pobresa. “Més enllà de les persones més conegudes i amb més projecció, el nostre país també té un deure moral: el de tenir ànima i, especialment, ànima social”, ha assenyalat. Per aquest motiu, ha assegurat que “per lluitar contra la injustícia social, primer hi ha els governs i les administracions, però també és important que hi sigui la societat”. “I estic convençut que aquest cap de setmana la societat catalana tornarà a destacar per la seva solidaritat”, ha reblat.
 
A l’acte de lliurament del premi "Català de l'Any 2011" també hi han assistit la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el president del Grupo Zeta, Antonio Asensio; la delegada del Govern central a Catalunya, María de los Llanos de Luna; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; els consellers d'Economia, Andreu Mas-Colell, i de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el secretari general de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, entre d'altres.

2  

Imatges

Premi Català de l'Any 2011: Joaquim Maria Puyal amb el president Mas

Premi Català de l'Any 2011: Joaquim Maria Puyal amb el president Mas 1061

El president amb els finalistes al Premi Català de l'Any 2011

El president amb els finalistes al Premi Català de l'Any 2011 1108