Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge adjudica 24 pisos amb protecció oficial al Bages

N'hi ha 13 a Sallent, 6 a Súria i 5 a Navàs

query_builder   24 maig 2012 16:51

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge adjudica 24 pisos amb protecció oficial al Bages

N'hi ha 13 a Sallent, 6 a Súria i 5 a Navàs

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat avui vint-i-quatre pisos amb protecció oficial a la comarca del Bages. Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
A Sallent s’han adjudicat 13 pisos de lloguer situats al carrer de Santa Llúcia, al carrer de Josep Potelles, a la plaça de Sant Bernat, al carrer del secretari Bonet i al carrer Verge de Fussimanya. Els habitatges tenen una superfície entre  40 m2 i 71,80 m2 i el preu mensual del lloguer ocil·la entre 88,43 i 142, 86 euros, segons les dimensions i característiques de l’habitatge, més despeses de comunitat i IBI.
 
A Súria hi ha un pis al grup Sant Sebastià, tres al carrer del Roser i dos al carrer de Lleida. Tenen dos i tres dormitoris en una superfície de 63,76 m2 a 73,80 m2, i el preu mensual del lloguer és de 136,99 a 204,45 euros, més despeses de comunitat i IBI.
 
A Navàs hi ha un habitatge situat al carrer de la Devesa, tres al carrer de Castelladral, i un al passeig de Ramon Vall. Tenen una superfície útil de 57,85 m2 a 66,59 m2, i el preu mensual del lloguer va de 91,49 a 183, 62 euros. Als preus assenyalats, cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar al mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa sorteig Bages

Nota de premsa sorteig Bages
PDF | 44