Delegació a Barcelona

Els directors dels serveis territorials dels departaments es van reunir a la seu del CTiTI, a l'Hospitalet

query_builder   21 maig 2012 14:44

event_note Nota de premsa

Els directors dels serveis territorials dels departaments es van reunir a la seu del CTiTI, a l'Hospitalet

El 21 de maig es va celebrar una reunió ordinària del Consell de l’Administració Territorial de la Generalitat, que va tenir lloc a les instal·lacions del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTiTI), a Hospitalet de Llobregat.
Generalitat de Catalunya
 
 
La convocatòria es va iniciar amb una visita guiada pels diferents espais i equipaments que conformen aquest organisme, que va incloure informació sobre el sistema del centre de dades i comunicacions de l’organització de la Generalitat.
 
La reunió del Consell es va centrar en l’explicació que va oferir Oriol Martín, responsable de la Coordinació Territorial de Joventut a Barcelona, en relació al Pla Nacional de la Joventut (PNJCat 2010-2020). Aquest Pla ha estat fruit del treball i el consens entre agents socials, polítics i institucionals d’arreu de Catalunya i es va presentar públicament el 5 de juliol de 2011 i al propi Govern per a la seva aprovació.
 
El PNJCat estableix 25 grans fites que són indicadors de realitat juvenil sobre els quals el mateix Pla fixa uns valors a assolir l’any 2015, quan  tocarà la revisió estratègica del Pla, i el 2020, any de finalització. Els propòsits giren al voltant d’un seguit de reptes, com ara aconseguir l’èxit en la trajectòria educativa, laboral i domiciliar dels joves, la promoció de la salut, el progrés de l’autonomia i el desenvolupament personal i participatiu, la universalització de la cultura com a element cohesionador, i la implicació en un model de país vertebrat, sostenible i innovador en capacitats d’organització col·lectiva.
 
A la reunió també es va tractar la situació del barri de Ca n’Espinós, a Gavà i, finalment, el Consell va acabar fent una valoració de les tasques que pertoquen al propi òrgan territorial.