Economia i Hisenda

La Direcció General de Política Financera nomena Roger Guasch administrador provisional únic a la mutualitat L'Aliança

query_builder   25 maig 2012 17:32

event_note Nota de premsa

La Direcció General de Política Financera nomena Roger Guasch administrador provisional únic a la mutualitat L'Aliança

 

El Consell de govern de la mutualitat de previsió social L’Aliança, reunit avui en sessió extraordinària, ha apel·lat a la tutela de la Generalitat a fi de garantir els interessos dels mutualistes i dels treballadors i vetllar pels compromisos econòmics de l’entitat. La Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor ha nomenat administrador provisional únic el  fins ara director general de l’entitat, Roger Guasch.
 
Amb aquesta decisió, s’impulsarà el procés d'integració de L'Aliança en un nou grup assegurador i, després de la retirada del grup Sanitas, que no ha concretat satisfactòriament la seva proposta ni els compromisos que va assolir inicialment, s’estudiaran altres possibles ofertes.
 
L’administrador únic seguirà desenvolupant el pla estratègic per al període 2012-2013, que considera la segregació de l’activitat asseguradora i l’assistencial. Gràcies a la tasca duta a terme els darrers mesos pels membres de la junta directiva de l’entitat, pel president i pel director general, L’Aliança ha assolit ja el dèficit zero el primer quadrimestre d’aquest any.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 76