Oficina del President

President Agroaliment

President Mas: "Si algú pot donar exemple al sud d'Europa per sortir de la crisi és Catalunya amb el seu teixit empresarial"

query_builder   2 juny 2012 17:26

event_note Nota de premsa

President Mas: "Si algú pot donar exemple al sud d'Europa per sortir de la crisi és Catalunya amb el seu teixit empresarial"

El president ha inaugurat les noves instal·lacions de l'empresa Agromillora a Sant Sadurní
El president visitant els vivers d'Agromillora
 
  • El cap de l’Executiu ha inaugurat, aquest migdia, les noves instal·lacions de l’empresa Agromillora a Sant Sadurní
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit avui des de Sant Sadurní que l’economia productiva és clau per sortir de la situació per la qual passa el país i que “si algú pot donar exemple per sortir de la crisi al sud d’Europa, des de Lisboa fins a Atenes, és Catalunya amb el seu teixit empresarial”.
 
Durant l’acte inaugural de les noves instal·lacions de l’empresa Agromillora, el cap de l’Executiu ha assegurat que Catalunya és on hi ha “més reserva d’economia productiva” , que considera que és l’economia real. Ha indicat que davant l’actual situació “no hi ha cap altra sortida”, encara que ha reconegut que “no tothom la té a la mà”. Així, pel president, altres territoris d’aquesta zona del sud d’Europa “no tenen l’element bàsic que és aquest teixit empresarial” i per això ha advertit que “seria especialment imperdonable que en el cas de Catalunya no aconseguíssim fer la volta a aquesta situació”.
 
En el decurs de la seva intervenció, el president ha subratllat que Agromillora respon al perfil del que ha reiterat que és una “fórmula d’èxit” i que passa per “una economia productiva i d’empresa, acompanyat d’empresa innovadora, tecnològicament avançada, oberta cap a l’exterior i amb capacitat exportadora”. Ha aprofitat per felicitar l’empresa per la seva trajectòria durant els 25 anys d’història i ha destacat l’esforç realitzat des dels seus inicis per implantar-se a fora. En aquest context, el president Mas també ha posat com a exemple la figura de Carles Sumarroca, president d’Agromillora, perquè considera que “si a aquest país li queda esperança i, fins i tot, certa confiança que se’n pot sortir és gràcies a l’exemple, a la trajectòria i a l’obra de gent com ell”.
 
A l’acte inaugural de les noves instal·lacions de l’empresa també hi han pres part el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; l’alcalde de Sant Sadurní, Josep M. Ribas, i el president d’Agromillora Catalana, Carles Sumarroca, entre d’altres personalitats.
 
Agromillora va néixer el 1986 amb l’objectiu de subministrar al sector agrícola materials vegetals de màxima qualitat genètica i sanitària i en l’actualitat és un referent en l’àmbit viverístic a tot el món.
 

1  

Imatges

Fotogravia de la visita als vivers d'Agromillora

Fotogravia de la visita als vivers d'Agromillora 649

1  

Fitxers adjunts

Fotografia del president a Agromillora

Fotografia del president a Agromillora
JPG | 667