Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament d'Agricultura ha realitzat una jornada sobre "La nova PAC per al període 2014-2020"

El conseller Pelegrí ha destacat l'esforç fet a Catalunya per consensuar un document comú davant la reforma

query_builder   4 juny 2012 14:32

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura ha realitzat una jornada sobre "La nova PAC per al període 2014-2020"

El conseller Pelegrí ha destacat l'esforç fet a Catalunya per consensuar un document comú davant la reforma

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAMM) ha realitzat avui dilluns al matí, als Serveis Centrals del Departament a Barcelona, una jornada sobre “La nova PAC per al període 2014-2020”, amb la participació de personal de la conselleria i representants dels agents polítics i del sector agrari que van intervenir en l’elaboració del document comú de posicionament de Catalunya davant de la proposta de reforma de la política agrària comuna de la Unió Europea.
 
Un moment de l'acte
Un moment de la intervenció del conseller Pelegrí
Després de la inauguració de la jornada, a càrrec del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, s’ha analitzat el posicionament de Catalunya envers la reforma que impulsa la Comissió Europea. Després hi ha intervingut Ricard Ramon, de la Direcció General d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea, que ha parlat dels “Punts de debat de la nova PAC”. A continuació s’ha portat a terme una taula rodona, moderada pel DAAM, amb representants d’UP, JARC, ASAJA i FCAC.
 
La cloenda l’ha realitzat el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que ha volgut destacar l’esforç realitzat a Catalunya en els darrers mesos per consensuar un document comú de posicionament, un document únic que ha de servir per negociar i fer sentir la postura catalana.
 
Finalment, el conseller ha manifestat que el futur està, sens dubte, en una “agricultura del coneixement”, ja que aquest és un element fonamental que cal impulsar. En aquest sentit, ha dit que l’IRTA és un motor bàsic en l’apartat de la recerca i la transferència tecnològica.

1  

Imatges

Cloenda de l'acte

Cloenda de l'acte 6543