Direcció General de Comunicació

TES

Catalunya i el Marroc cooperaran en l'àmbit de la logística

query_builder   5 juny 2012 15:24

event_note Nota de premsa

Catalunya i el Marroc cooperaran en l'àmbit de la logística

  • El Consell Executiu ha aprovat la signatura d’un conveni que té com a objectiu desenvolupar plataformes i observatoris logístics que augmentin les prestacions comunes en aquest àmbit
 
Catalunya i el Marroc cooperaran en l’àmbit de la logística amb l’objectiu d’harmonitzar esforços i reforçar les sinergies en actuacions conjuntes i coordinades. El Govern ha aprovat avui la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de CIMALSA (Centrals i Infraestructures per a la mobilitat i les activitats logístiques, SAU) i el Ministeri de Transport del Marroc.
 
En virtut de l’acord, els dos governs cooperaran en l’intercanvi d’informacions, estudis i experiències de col·laboració i gestió; en la creació, suport i desenvolupament d’observatoris de logística, i en l’organització de col·loquis, conferències o seminaris, en col·laboració amb empreses d’ambdós països que operen en el sector.
 
L’acord s’emmarca en la voluntat comuna de desplegar i harmonitzar esforços en l’àmbit de la logística a la Mediterrània, palesa en els objectius de la cooperació Euromed. De fet, ja s’han anat desenvolupant estratègies voluntàries de desenvolupament de la competitivitat logística al Marroc i a Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia