Oficina del President

Sopar PIMEC

Artur Mas: "Davant un model econòmic que s'ha ensorrat, Catalunya pot i ha de fer valer el seu potencial com a país"

query_builder   12 juny 2012 00:17

event_note Nota de premsa

Artur Mas: "Davant un model econòmic que s'ha ensorrat, Catalunya pot i ha de fer valer el seu potencial com a país"

  • El cap de l’Executiu ha presidit aquesta nit el sopar anual de PIMEC, en el decurs del qual s’han lliurat els 25ens Premis Pimes
  • El president destaca que “tothom analitza les conseqüències de les decisions del cap de setmana, però ningú les conseqüències de no haver-les pres”
El president Mas ha presidit aquesta nit el sopar anual de la patronal PIMEC
El president Mas ha presidit aquesta nit el sopar anual de la patronal PIMEC
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit al sopar anual de PIMEC que Catalunya té avui “una gran oportunitat com a país que no pot desaprofitar”. El cap de l’Executiu ha afirmat que en un moment en què “s’ha ensorrat literalment un model d’economia que no ha funcionat, l’obligació de Catalunya és fer valer el nostre potencial com a país” i “tornar a posar de moda el concepte de l’economia productiva real”.
 
El cap de l’Executiu ha llançat aquest missatge en el decurs del sopar anual de PIMEC que s’ha celebrat aquesta nit al Palau de Congressos, destacant que si avui Catalunya pot liderar aquest nou model per sobre de la resta de territoris de l’Estat és “gràcies a aquest entramat de micro, petita i mitjana empresa que durant molts anys no es va posar al davant dels que presumien de determinat tipus d’economia”.
 
Durant el seu discurs, Artur Mas també ha fet referència al rescat del sistema financer espanyol, manifestant que “tothom analitza les conseqüències de les decisions del cap de setmana, però ningú les conseqüències de no haver-les pres”. En aquest sentit, ha subratllat que, “quan t’ajuden, el que has de fer és simplement donar les gràcies, dir-los que usarem bé aquests recursos, que farem els deures o els seguirem fent, i que els tornarem”. La resta, ha afegit, sobra perquè “és evident que ens estan ajudant, sense ajut no ens en podríem sortir sols” i que, avui, “no hi ha alternativa”.
 
En el decurs de l’acte de la patronal, el president Mas ha entregat els Premis Pimes, que enguany han arribat a la seva 25a edició, en reconeixement a les millors iniciatives empresarials que s’han dut a terme a Catalunya durant el darrer any.
 
El premi en el Comerç ha recaigut enguany en el Departament d’Interior de la Generalitat. El jurat ha destacat “l’esforç del Departament per mantenir l’ordre, la normalitat, la pau social i la tranquil·litat a les principals artèries comercials del país”.  Els altres premiats han estat el Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya; Petit City; les empreses carrosseres d’Arbúcies i l'Institut Montsoriu; el Grup Carinsa-Creaciones Aromáticas Industriales; Dallant; Ictineu Submarins; Ilerda Serveis; Tam, Tam, Time and Attendance Management; Industrias Tapla; Compact Habit, i el programa 8 al dia de 8TV.
 

2  

Imatges

Pimec 1

Pimec 1 363

Pimec 2

Pimec 2 457