El Govern inicia el procés de concessió de l'empresa pública Tabasa
 
El Govern ha aprovat el decret que deixa sense efecte l’encàrrec de gestió de l’Administració de la Generalitat de Catalunya a l’empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima, en el primer pas del procés que ha de suposar la seva concessió externa.
 
El Decret 305/1987, de 19 d’octubre, va autoritzar Tabasa per gestionar, per encàrrec de la Generalitat, el servei consistent en la construcció, la conservació i l’explotació dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos. Aquest encàrrec a Tabasa, en la seva condició d’empresa pública i mitjà propi de la Generalitat, ha estat posteriorment modificat pels decrets 70/2008, d’1 d’abril; 103/2009, de 30 de juny; 39/2010, de 16 de març, i 426/2011, de 27 de desembre, amb l’atribució de la gestió d’altres actuacions i serveis d’interès general.
 
El Govern, en el marc de reestructuració del sector públic i atesa la situació financera de la Generalitat, ha acordat impulsar la concessió de la gestió del servei públic de conservació i explotació dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos.