Recerca i Universitats

Les proves d'accés a la universitat (PAU) han començat avui amb plena normalitat amb les proves de castellà i català

query_builder   12 juny 2012 17:04

event_note Nota de premsa

Les proves d'accés a la universitat (PAU) han començat avui amb plena normalitat amb les proves de castellà i català

Un total de 30.338 alumnes ha començat avui les proves d'accés a la universitat (PAU), sense cap incidència remarcable. Aquest matí s’han realitzat els exàmens corresponents a les matèries comunes del batxillerat que formen part de la fase general: Llengua castellana i literatura, i Llengua catalana i literatura.

En l'examen de Llengua castellana i literatura -el primer que s’ha realitzat- els estudiants han fet exercicis de comprensió lectora, expressió escrita i de reflexió lingüística. En l’opció A el text corresponia a l’obra El árbol de la ciencia, de Pío Baroja. En l’opció B els estudiants havien d’analitzar un article titulat Hacen falta cinco cumplidos para resarcir un insulto, d’Eduard Punset.
 
A la prova de Llengua catalana i literatura, els estudiants han pogut triar entre un fragment de l’obra Drames rurals, de Víctor Català, i un article de Bibiana Ballbé anomenat “De festa: estrelles i diamants a Nova York”, publicat al diari Ara.
 
En la tercera part del matí i a la tarda, les proves corresponien a matèries de modalitat: Disseny, Matemàtiques Aplicades a les ciències socials, Ciències de la terra i del medi ambient, Literatura catalana i Dibuix tècnic.
 
Els horaris dels exàmens de demà són els següents:
 
Dimecres, dia 13
8.30-10.00
Història o Història de la filosofia
10.30-12.00
Llengua estrangera
12.30-14.00
Dibuix artístic
Llatí
Matemàtiques
14.00-15.00
     DESCANS
15.00-16.30
Literatura castellana
Tecnologia industrial
 
Els exàmens en format pdf. estan disponibles al web de la secretaria d’Universitats i Recerca, a l’adreça: http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/vies/pau/examens/index.html
 

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
PDF | 65