Bombers

Els Bombers treballen en dos incendis urbans: un a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i un altre a Blanes (Selva)

query_builder   14 juny 2012 09:22

event_note Nota de premsa

Els Bombers treballen en dos incendis urbans: un a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i un altre a Blanes (Selva)

 
Incendi en un pis de Caldes de Montbuí amb 30 persones desallotjdes
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 06.10 hores d’aquest matí, d’un incendi en un pis a l’avinguda Pi i Margall número 130,  a Caldes de Montbuí.
 
Fins al lloc s’han desplaçat vuit dotacions dels Bombers que han comprovat que el foc afectava el pis 3r 2a d’un edifici de sis plantes. Ha cremat el menjador i la resta del pis ha quedat afectat per la temperatura i el fum.
 
Preventivament s’han desallotjat una trentena de veïns que han pogut començar a retornar als seus domicilis en donar-se per extingit l’incendi al voltant de les 06.45 hores.
 
Fins al lloc, s’han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, però no ha estat necessari fer cap trasllat hospitalari. També s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la policia local.
 
Incendi en un pàrquing soterrat de Blanes amb tres intoxicats molt lleus i 125 persones desallotjades
A les 06.36 hores d’aquest matí els Bombers eren alertats d’un altre incendi en un pàrquing soterrat al carrer Lluís Companys cantonada amb el carrer Menorca de Blanes. Fins al lloc, s’han desplaçat vuit dotacions dels Bombers. El foc ha cremat els prestatges d’un traster de l’interior del pàrquing i ha deixat tota la instal·lació plena de fum. El turisme que hi havia en aquest traster ha quedat parcialment afectat per la temperatura. El fum ha dificultat la tasca dels Bombers, primer per localitzar l’origen del foc i després per ventilar el pàrquing.
 
Com a mesura preventiva s’han desallotjat 125 veïns de dos edificis. Ja s’ha autoritzat els veïns perquè puguin accedir als seus domicilis però no al pàrquing. Per tant, queda restringida la utilització de l’ascensor i de les escales que donen accés al pàrquing fins que els Bombers no acabin de ventilar tota la instal·lació.
 
Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, dues persones ha resultat intoxicades molt lleus i han estat traslladades a l’Hospital de Blanes. Una tercera persona també ha anat a l’hospital, per mitjans propis, per inhalació de fum també de caràcter molt lleu. Fins al lloc s’han desplaçat també tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius de la policia local.