Oficina del President

Mas

President Mas: "Si la gent actua responsablement, la manca de recursos no significarà una pèrdua de qualitat en els nostres sistemes"

query_builder   15 juny 2012 10:27

event_note Nota de premsa

President Mas: "Si la gent actua responsablement, la manca de recursos no significarà una pèrdua de qualitat en els nostres sistemes"

  • El cap de l'Executiu ha presidit aquesta nit el sopar del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona
El president Mas felicita Vicenç Cardellach
El president Mas felicita Vicenç Cardellach
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta nit que ens trobem un moment en què “si la gent actua responsablement, és conscient de la situació on estem i, dins la seva professió, actua amb el màxim d’eficàcia” la manca de recursos “no portarà necessàriament a una pèrdua de qualitat dels nostres sistemes en general”.
 
Tot i que ha reconegut que “cal fer un esforç suplementari”, el president ha posat com a exemple de l’èxit de la filosofia que “amb menys hem de fer més i millor” el resultat de les proves de competències bàsiques dels alumnes de 6è de primària. En aquest sentit, ha explicat que respecte el 2009, el 2010 i el 2011, les proves d’enguany mostren “una millora substancial de les competències bàsiques en un moment en què desgraciadament tenim menys recursos per a l’ensenyament”. Un fet, ha dit, que es deu en bona part a “un col·lectiu de mestres que saben quines són les circumstàncies actuals i que, davant el temor d’una pèrdua de qualitat el que fan és fer-ho millor”.
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha pronunciat aquestes paraules en el marc del sopar anual del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona que s’ha celebrat aquesta nit a les Arenes.
 
Durant el seu discurs, el cap de l’Executiu també ha volgut elogiar la tasca que fan els graduats socials que ha qualificat “d’essencial” en aquests moments, especialment en el camp formatiu, on ha assenyalat que “fan esforços molt intensos perquè la formació tingui cada cop més pes i això és molt bo perquè és on ens juguem una gran part del futur del país”.
 
Reconeixement a la trajectòria de Vicenç Cardellach
 
En el decurs de l’acte, s’han lliurat les Medalles al Mèrit Professional als col·legiats i col·legiades que enguany han complert 15, 25 i 50 anys de col·legiació interrompuda. També s’ha fet entrega de la Gran Creu de la Justícia Social que atorga el ple del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials al president del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Vicenç Cardellach.
 
El president Mas ha lloat els 30 anys de trajectòria del president Cardellach, afirmant que ell “ha estat la veu cantant i la figura que ha visualitzat la professió dels graduats socials a casa nostra”. “Tu l’has fet més útil, l’has ajudat a dignificar-la”, li ha dit el president, veient com la professió sortia d’una determinada situació “i anava evolucionant i agafant prestigi”.
 

2  

Imatges

El president Mas felicita Vicenç Cardellach

El president Mas felicita Vicenç Cardellach 636

El president Mas amb els guardonats amb les medalles

El president Mas amb els guardonats amb les medalles 444