Delegació a Tarragona

Dues llibreries de Tarragona s'adhereixen a la Xarxa de Llibreries Acreditades per a la venda de publicacions de la Generalitat

query_builder   19 juny 2012 11:42

event_note Nota de premsa

Dues llibreries de Tarragona s'adhereixen a la Xarxa de Llibreries Acreditades per a la venda de publicacions de la Generalitat

Les llibreries La Capona i Adserà han signat avui el conveni d’adhesió a la Xarxa
 
El director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP), Jordi Miró, ha presentat a Tarragona la nova Xarxa de Llibreries Acreditades a Catalunya      
Els propietaris de les Llibreries La Capona, Josep Rovira, que també és el vicepresident del Gremi de Llibreters, i Manel Adserà, de la llibreria Adserà, han signat aquest matí, a la Delegació del Govern a Tarragona, el conveni d’adhesió dels seus establiments a la nova Xarxa de Llibreries Acreditades per a la venda de publicacions de la Generalitat.
 
El director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP), Jordi Miró, ha rubricat avui el conveni amb les dues llibreries tarragonines. A la vegada, té lloc el tancament de la llibreria que fins ara gestionava directament la Generalitat al carrer Major de Tarragona. Jordi Miró ha ressaltat que el que es vol des del Govern és “passar d’un model provincial de llibreries de la Generalitat cap a una xarxa de proximitat comarcal, en col·laboració amb el sector privat a través de les llibreries tradicionals”.
 
El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, ha destacat que “el més important és que el territori no perdrà la possibilitat de disposar d’aquestes edicions, ja que es podran adquirir  a les llibreries del nostre entorn gràcies a la iniciativa privada d’aquestes llibreries que, fins i tot, li donen més valor encara a les publicacions”. El delegat també ha deixat clar que “el tancament de la llibreria del carrer Major no implica cap pèrdua de llocs de treball, ja que les dues persones que ara estan treballant-hi es recol·locaran en altres places de l’administració”.
 
Pel que fa al conveni entre la Generalitat i les llibreries adherides, cal destacar que aquestes es comprometen a participar en les campanyes institucionals i de promoció que facin referència a algun producte editorial produït per l’administració, i a posar en un lloc visible elements gràfics que identifiquin la pertinença de l’establiment a la Xarxa.
 
La Xarxa de Llibreries Acreditades neix com una eina de col·laboració entre el sector privat, representat pel Gremi de Llibreters de Catalunya, i la Generalitat. A tot Catalunya s’hi han adherit 15 llibreries.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 1955

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 2036