Delegació a Barcelona

Generalitat de Catalunya

Inauguració de l'ampliació de la Casa Consistorial de Campins (Vallès Oriental)

query_builder   18 juny 2012 17:46

event_note Nota de premsa

Inauguració de l'ampliació de la Casa Consistorial de Campins (Vallès Oriental)

El delegat ha participat dissabte, 16 de juny, a la inauguració de les obres de rehabilitació i ampliació de la Casa Consistorial a Campins. Ha estat acompanyat per l’alcalde, Andreu Tohà, el representant de la Diputació i alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreres, i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orivé.
Generalitat de Catalunya
 
Les obres van començar l’1 de febrer. La licitació, per un pressupost de gairebé 200 mil euros, la va aprovar un Ple de l’Ajuntament el setembre de 2011. Per dur a terme aquesta intervenció s’ha comptat amb el finançament, mitjançant subvencions, de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.
 
L’Ajuntament, que abans ocupava només un segon pis, ara ocupa també la primera planta a on hi havia l’escola municipal, la cessió del qual ha calgut demanar al Departament d’Ensenyament de la pròpia Generalitat.
 
Salvador Jorba ha destacat en el seu parlament que el projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració entre institucions i a una gestió municipal ben feta.

2  

Imatges

ANNEX

ANNEX 25

ANNEX 2

ANNEX 2 20