Drets Socials

L'obra de la senienca Elena Blesa guanya l'Art Jove Terres de l'Ebre 2012

Benestar Social i Família fa públic el veredicte del jurat que valora 4 projectes més com a finalistes

query_builder   21 juny 2012 13:07

event_note Nota de premsa

L'obra de la senienca Elena Blesa guanya l'Art Jove Terres de l'Ebre 2012

Benestar Social i Família fa públic el veredicte del jurat que valora 4 projectes més com a finalistes

La coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, Maria Teresa Marcelino, ha fet públic avui el veredicte del jurat d’Art Jove Terres de l’Ebre 2012, que enguany arriba a la seva 8a edició.
 
Els membres del jurat han proclamat guanyadora de l’edició 2012 d’Art Jove Terres de l’Ebre l’obra “Si em doneu cinc minuts, jo vos ho conto” d’Elena Blesa, de la Sénia.
 
El jurat també ha escollit com a finalistes les obres:
 
  • “Entre dones” de Lara Gombau, de les Cases d’Alcanar
  • “Dolor empàtic” d’Isaura Castellà, d’Amposta
  • “Infancia perdida” de Madalina Iulia, de Sant Carles de la Ràpita
  • “Camí Rodó: quadern de viatge”, projecte d’Oriol Pardo i Eloi Balsells, de Móra d’Ebre
 
L’autora de l’obra guanyadora rebrà 500 euros de premi, quantitat que atorga “La Caixa”. La seva obra també s’exposarà en solitari a la Sala d’Art Jove de Barcelona i participarà en l’exposició col·lectiva i itinerant Art Jove Terres de l’Ebre.
 
Per la seva banda, els projectes i obres finalistes participaran de l’exposició Art Jove Terres de l’Ebre, que recorrerà les quatre comarques ebrenques a partir del mes de setembre.
 
El jurat Art Jove Terres de l’Ebre 2012 ha estat format per Núria Gil, tutora d’Art Jove; Blai Mesa, director del Centre d’Art de les Terres de l’Ebre; Miquel Paton, artista i professor; Adrià Cid, artista i guanyador de l’edició 2010 d’Art Jove; Marta Vilardell, en representació l’equip de la Sala d’Art Jove de Barcelona; i Maria Teresa Marcelino, en representació de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.
 
Durant la lectura del veredicte, la coordinadora territorial ha destacat l’elevada qualitat entre els joves creadors del territori, ha felicitat els guanyadors i els finalistes, ha agraït la feina del jurat, i ha animat els participants no seleccionats a presentar-se en properes edicions.