Delegació a Barcelona

Generalitat de Catalunya

Inauguració de l'escola Màrius Torres, a l'Hospitalet

query_builder   6 juny 2012 18:10

event_note Nota de premsa

Inauguració de l'escola Màrius Torres, a l'Hospitalet

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presidir el 6 de juny l'acte d'inauguració oficial de l'Escola Màrius Torres, a la carretera de Collblanc, a l’Hospitalet de Llobregat. Li va acompanyar l'alcaldessa, Núria Marín, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
Generalitat de Catalunya
 
El 6 de juny ha tingut lloc a l’Hospitalet de Llobregat la inauguració oficial de l’escola Màrius Serra.  Aquest centre forma part del conjunt d’edificis educatius que va decidir construir el Govern destinant l’any 2008 més de 130 milions d’euros (també per ampliacions d’altres). Concretament aquest CEIP va tenir un pressupost de 6.358.598 euros. Es va projectar per acollir 2 línies d’infantil i primària amb 6 aules d’infantil, 1 de psicomotricitat, 12 de primària, 1 de plàstica, 1 d’informàtica, 1 de música audiovisual, 1 de suport, 1 gimnàs, vestidor, menjador i cuina.
 
Aquesta escola va ser noticia el 2011 per haver implantat l'uniforme per primer cop a la pública, des de P-3 fins a sisè de primària. La mesura forma part del projecte educatiu de l'escola, amb l’objectiu de "prestigiar" el centre i millorar les competències bàsiques dels seus alumnes, que són majoritàriament immigrants. Així, des de setembre passat les noies porten faldilla de quadres verds, i els nens pantaló gris i polo blanc. Ha estat el primer centre públic de Catalunya que va implantr l'uniforme després que a finals del franquisme desaparegués de les aules de l'escola pública.
 
Als actes d'inauguració han assistit la consellera d’Ensenyament Irene Rigau, l'alcaldessa Núria Marín i el director de l'Escola, Jordi León, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, entre d'altres autoritats i representants de la comunitat educativa.

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 21

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia