Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El conseller Pelegrí ha inaugurat el nou celler Clos Pons a l'Albagés

query_builder   22 juny 2012 21:14

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí ha inaugurat el nou celler Clos Pons a l'Albagés

Pelegrí destaca que  “Clos Pons és una empresa del segle XXI, amb visió de futur, amb la força de la internacionalització i el bagatge de la tradició familiar”.
Pelegrí durant la seva intervenció
Pelegrí durant la seva intervenció
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha inaugurat oficialment aquesta tarda el nou celler Clos Pons a la població de l’Albagés (Garrigues).
                              
La construcció del nou celler ha estat possible gràcies a l’esforç i treball  del Grup Pons i al suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM). En el projecte, que es va iniciar l’any passat, l’empresa oleícola ha invertit quatre milions d’euros.
 
En el decurs de la inauguració, el conseller Pelegrí ha destacat la qualitat i singularitat dels vins Pons, molt identificats amb el territori, i ha subratllat que el Grup Pons hagi recuperat el cultiu de la vinya en aquesta zona de les Garrigues, perdut des de fa 150 anys. “Estic convençut que sabreu traslladar al vi la bona imatge, la qualitat i el posicionament aconseguit mundialment amb l’oli”, ha afegit el conseller
 
Pelegrí també ha manifestat que “Clos Pons és una empresa del segle XXI, amb visió de futur, amb la força de la internacionalització i el bagatge de la tradició familiar”.
 
La iniciativa ha permès al Grup Pons entrar en el sector vitivinícola, després que la companyia hagi consolidat el seu negoci en l’àmbit de l’oli, en el qual va començar l’any 1945.
 
Precisament el passat mes de maig aquest celler es va convertir en el segon millor puntuat de la Denominació d’Origen Costers del Segre en la llista Parker. Des del celler es va mostrar la seva satisfacció per convertir-se Clos Pons "en uns dels més ben considerats dins de la DO Costers del Segre i de Catalunya per aquest crític mundialment reconegut". Des d'aquest celler d'Albagés també es va afirmar que aquestes valoracions són "tot un reconeixement a la feina feta pel celler". Clos Pons és un dels dos cellers de la DO Costers del Segre que té tots els seus vins en la franja dels 90-95 punts sobre 100.
 

2  

Imatges

Pelegrí durant la seva intervenció

Pelegrí durant la seva intervenció 303

assistents a l'acte

assistents a l'acte 287