Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   26 juny 2012 15:45

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
Impuls al Pla estratègic del Centre de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat per millorar-ne la gestió
 
El Govern ha aprovat contractar, a través del Consell Català de l’Esport, un servei d’assessoria que elabori un pla estratègic per al Centre de Tecnificació Esportiva d’Esplugues de Llobregat per al període 2012-2016. S’analitzarà la situació actual i es proposaran noves actuacions per millorar la gestió i l’explotació del centre i rendibilitzar els seus equipaments. Així, s’identificaran les activitats, processos, productes i serveis susceptibles d’introduir-se al Centre de Tecnificació i la seva organització.
 
El CTTE d’Esplugues del Llobregat compta amb 4 unitats: la residència Joaquim Blume, les instal·lacions esportives, la unitat d’esport i salut, i el centre docent IES Joaquim Blume. Dóna servei a 200 esportistes amb beca que practiquen una trentena de modalitats, com atletisme, futbol, golf, handbol, hoquei gel, hoquei, hoquei patins, vela, natació sincronitzada, pentatló modern, tir amb arc per a persones amb discapacitats, triatló, voleibol, bàsquet, beisbol, boccia, esquí nàutic, equitació, escacs i esgrima, entre d’altres.
 
Coordinats i gestionats pel Consell Català de l’Esport, els Centres de Tecnificació Esportiva són unitats operatives sense personalitat jurídica pròpia, vinculats a federacions esportives catalanes i integrats per esportistes i personal tècnic que desenvolupen les tasques necessàries per assolir els objectius individualitzats de cada esportista integrat en la tecnificació.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia