Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge lliura 5 pisos amb protecció oficial a Tàrrega

query_builder   26 juny 2012 13:15

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge lliura 5 pisos amb protecció oficial a Tàrrega

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat avui 5 pisos amb protecció oficial a Tàrrega (Urgell). Les normes ofereixen noves condicions d’accés, ja que formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat i que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Dels 5 habitatges adjudicats n’hi ha 3 situats a la Via Lacetània, que tenen tres dormitoris en una superfície de 67,79 m2 a 73,54 m2 i una plaça d’aparcament vinculada. El preu mensual del lloguer va de  225,88 a 241,54 euros. Els altres dos habitatges estan al carrer Colomina i són d’un dormitori, tenen una superfície de  34,50 m2 a 36,40 m2 i un traster vinculat. El preu mensual del lloguer va de 99,60 a 104,81 euros. A aquests preus cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI.  
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar al mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Tàrrega

Nota de premsa Tàrrega
PDF | 41