Interior

Puig participa al Fòrum de Tribuna de Girona

query_builder   28 juny 2012 11:30

event_note Nota de premsa

Puig participa al Fòrum de Tribuna de Girona

FOTO
 
  • Defensa que cal canviar molts clixés en l’àmbit de la seguretat i aposta per avançar en l’autoprotecció i la col·laboració ciutadana

 

  •  És partidari d’excloure la violència urbana i marcar mesures perquè no arreli a casa nostra
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, va expressar ahir el seu convenciment que “no tornarem al passat i és en aquesta nova situació que hem d’explorar nous escenaris i trencar amb clixés i paradigmes”.
 
En una conferència al Tribuna de Girona, el titular d’Interior es va mostrar sorprès de com “encara hi ha gent que planteja la dicotomia entre llibertat i seguretat quan està clar que sense seguretat no hi ha llibertat”.
 
Puig va ser contundent en la defensa de la política de seguretat que du a terme l’actual Govern català. “S’han de prendre mesures preventives des d’una perspectiva individual i avançar cap a l’autoprotecció i la col·laboració ciutadana”, ha afirmat, mentre defensava “excloure la violència urbana i marcar mesures perquè no arreli a casa nostra i perquè no gaudeixi d’una certa cobertura intel·lectual”.
 
El conseller ha insistit en que “hem de trencar la cultura de la impunitat”, no es pot permetre que els drets passin de “ser drets a ser un abús”, i en que s’ha d’eradicar la idea que “l’espai públic és de tots i per tant s'hi pot fer de tot”.