Empresa i Treball

OCUPACIÓ

L'ONCE promocionarà en cinc milions de cupons l'Any Internacional de les Cooperatives

query_builder   28 juny 2012 17:50

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

L'ONCE promocionarà en cinc milions de cupons l'Any Internacional de les Cooperatives

El dir gral d'Eco Soc i Coop i Treb. Aut., Xavier López, el del. terr. de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau i el vicepte de la Confederació de Cooperatives, Joan Segura, en l'acte de presentació

 

 
  • El director general d’Economia Social i Cooperatives i Treball Autònom, Xavier López, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau i Perfecto Alonso, membre del Consell Rector de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, han presentat avui aquest cupó.
 
El director general d’Economia Social i Cooperatives i Treball Autònom, Xavier López, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau i Perfecto Alonso, membre del Consell Rector de la Confederació de Cooperatives de Catalunya,  han presentat avui el cupó commemoratiu de l’Any Internacional de les Cooperatives. L'ONCE dedicarà el Cupó Cap de setmana del diumenge 8 de juliol a aquesta celebració i cinc milions de cupons portaran aquest motiu per tot l’Estat.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, la Confederació de Cooperatives de Catalunya i la ONCE volen recolzar el paper de les cooperatives en el desenvolupament econòmic i social i, especialment, el seu impacte en creació d'ocupació i la integració social.
 
L'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 2012 com l'Any Internacional de les Cooperatives, que té com a objectiu crear una major consciència del públic sobre la contribució de les cooperatives al desenvolupament econòmic i social; fomentar la constitució i el creixement de cooperatives, compostes de persones i institucions, per abordar les seves necessitats econòmiques mútues i encoratjar als Governs i organismes reguladors a implementar polítiques, lleis i normatives que propiciïn la constitució i el creixement de les cooperatives.
 
Al llarg de 2012 s'estan realitzant diverses activitats com a conferències, seminaris, tallers i concerts. Actualment a Catalunya hi ha 4.069 cooperatives que donen feina a 37.799 persones.

1  

Fitxers adjunts

Foto de grup de la presentació

Foto de grup de la presentació
JPG | 1797