Agència de l'Habitatge de Catalunya

Assignats 38 habitatges amb protecció oficial a l'Alt Penedès

query_builder   29 juny 2012 14:29

event_note Nota de premsa

Assignats 38 habitatges amb protecció oficial a l'Alt Penedès

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat 38 pisos amb protecció oficial de lloguer a la comarca de l’Alt Penedès: 29 a Vilafranca del Penedès i 9 a Santa Margarida i els Monjos. Són de lloguer i s’inclouen en el Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat.
 
A Vilafranca del Penedès, els pisos estan situats en diferents adreces: carrer Espirall, avinguda Europa, passatge Antoni Sabaté Mill, carrer Castellers, i carrer Falcons. Disposen d’una a tres habitacions i d’una superfície de 35 m2 a 74 m2. El preu de la renda oscil·la entre els 115 euros i els 300 euros mensuals.
 
Els pisos de Santa Margarida i els Monjos es troben ubicats a la plaça de la Pau, tenen un dormitori, una superfície de 44 m2 a 53 m2, i l’import mensual del lloguer és de 145 euros a 175 euros mensuals.
 
Mesures del Pla de xoc
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges desocupats del parc públic de la Generalitat. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Alt Penedès

Nota de premsa Alt Penedès
PDF | 39