Delegació a Madrid

Inauguració de la nova oficina de Turisme de Catalunya al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

query_builder   1 juny 2012 12:57

event_note Nota de premsa

Inauguració de la nova oficina de Turisme de Catalunya al Centre Cultural Blanquerna de Madrid

L’obertura de l’Oficina de Turisme s’emmarca dins de l’estratègia de l’Agència Catalana de Turisme per reforçar els llaços amb el mercat turístic madrileny com a principal mercat emissor de turistes de l’Estat cap a Catalunya. Actuarà com interlocutor directe entre les empreses turístiques catalanes i madrilenyes.

Inauguració Oficina Turisme. Jordi Casas i Marian Muro als extrems
Una nodrida representació del sector turístic català, encapçalada per la Directora General de Turisme, Marian Muro, el Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya  Madrid, Jordi Casas i el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, van inaugurar la nova Oficina de Turisme de Catalunya, ubicada al Centre Cultural Blanquerna, seu cultural de la delegació del Govern a Madrid.
Un dels principals objectius d’aquesta Oficina consisteix a captar l’interès del turista madrileny que vol visitar Catalunya. Per aquest motiu s’ha ubicat a peu de carrer –abans estava situada en un primer pis- tenint mesura de la seva accessibilitat i potenciant la senyalització externa. A més, s’han habilitat aparadors i pantalles per tal de mostrar l’oferta turística catalana en tota la seva diversitat.
 
Una de les grans novetat serà la posada en marxa d’un servei de venda de tiquets i entrades per a diferents atraccions turístiques i actes que tinguin lloc a Catalunya.
 
Cal remarcar que l’activitat de l’Oficina de Turisme no està dirigida únicament al viatger final; servirà com d’eina per recolzar i facilitar acords i accions comercials entre empreses turístiques catalanes i madrilenyes. D’aquesta manera acollirà les presentacions de les novetats de l’oferta turística catalana, organitzarà accions de networking i actuarà com a interlocutor de les empreses i entitats del sector turístic català a Madrid.