Delegació a Barcelona

Ahir es va inaugurar a Barcelona la seu central de la UNED a Catalunya

query_builder   6 juliol 2012 12:12

event_note Nota de premsa

Ahir es va inaugurar a Barcelona la seu central de la UNED a Catalunya

El nou centre, ubicat a l’avinguda Rio de Janeiro, 55-60, a Nou Barris, acull els serveis centrals de la Universitat Nacional d’Educació a Distancia (UNED) a Catalunya. L’acte ha estat presidit pel rector de la UNED , Juan A. Gimeno, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i hi va assistir el delegat del Govern, Salvador Jorba.
Generalitat de Catalunya
 
 
L’edifici ocupa una superfície de 2.500 metres quadrats en tres plantes i servirà a un col•lectiu de més de 12.000 universitaris. Ha comptat amb el suport dels ajuntaments de Terrassa, Barcelona i Santa Coloma de Gramenet i se suma a la xarxa de la UNED a Catalunya que, a més dels citats, inclouen uns altres centres al barri de Les Corts i al municipi de Sant Boi de Llobregat, a més d’extensions i aules a Cornellà de Llobregat, Montmeló i Canet de Mar.
 
A més del propi campus universitari, el nou edifici té vocació d’impulsar activitats cíviques i  culturals lligades amb la ciutadania i el barri. Disposa d’un servei de biblioteca amb més de 20.000 exemplars, connexions a publicacions digitals i 7 sales dotades de serveis d’emissió i recepció de videoconferències des de qualsevol dels centres associats de la UNED, nacionals i internacionals.

1  

Imatges

Nova seu de la UNED a Nou Barris, Barcelona

Nova seu de la UNED a Nou Barris, Barcelona 80