Interior

Es constitueix la primera reunió del Panell Assessor en matèria de Seguretat Viària

query_builder   9 juliol 2012 13:47

event_note Nota de premsa

Es constitueix la primera reunió del Panell Assessor en matèria de Seguretat Viària

Foto
·        La reunió ha estat presidida pel conseller d'Interior, Felip Puig
 
 
El conseller d'Interior, Felip Puig, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha presidit avui la primera reunió del Panell Assessor en matèria de Seguretat Viària que té com a objectiu estudiar mesures innovadores en la gestió del trànsit i en l'increment de la seguretat viària a Catalunya.
 
Es tracta d'aportar idees sobre una temàtica concreta, plantejar opinions sobre projectes del departament d'Interior i reflexionar sobre les millors iniciatives a emprendre en matèria de la seguretat viària.
 
Aquest Panell, que es reunirà de forma periòdica, està format per experts en els diversos camps del coneixement del trànsit i la seguretat viària i persones amb experiència adquirida en la gestió del trànsit.
 
Per part del departament d'Interior, també hi ha assistit l'assessor del conseller d'Interior en matèria de seguretat, Pere Torres, el cap de l'Oficina del Pla Català de Seguretat Viària del SCT, Xavier Almirall, el coordinador de Seguretat Viària i Mobilitat del SCT, Oscar Llatje, i el cap de la Divisió de trànsit dels Mossos d'Esquadra, el comissari Miquel Esquius.
 
A la reunió d'avui també han assistit el president de la Fundació RACC i expert en Seguretat Viària, Miquel Nadal, el professor d'enginyeria i expert en temes de Seguretat Viària, Ole Thorson, els experts en Seguretat Viària, Lluís Gasull i Josep Lluís Pedragosa, el Professor emèrit i ex-catedràtic de la UAB, Josep Montané, el Catedràtic de la UPC Mateu Turró, el professor de la UPC, Francesc Robusté i el docent universitari, Francesc Esteban.