• El cap de l’Executiu ha presidit la presentació de la Copa i la Supercopa de Catalunya de futbol
  • Artur Mas anima a omplir l’Estadi Lluís Companys el 31 de juliol, en què tindrà aquest “gran concert del futbol”
El president Mas, amb el president de la Federació i els presidents dels clubs
El president Mas, amb el president de la Federació i els presidents dels clubs
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest migdia que “ens convé fer pinya des de baix per superar les circumstàncies que tenim davant a nivell de país” i ha afegit que “estic convençut que això és possible”. Artur Mas ha fet referència a l’actual situació econòmica durant la presentació de la Copa i la Supercopa de Catalunya de futbol, que es disputaran el pròxim 31 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
 
Durant la presentació, el cap del Govern ha fet una breu referència a les mesures  anunciades avui pel president de l’Estat, Mariano Rajoy, que ha dit que són per “anar trampejant la situació actual i sobresortir-ne o sortir-ne més reforçats”. El president ha afegit que “veurem què donen de sí aquestes mesures, però més enllà d’això cal fer pinya des de baix, sigui en el futbol, sigui en l’esport, sigui els grans temes de país o sigui en el pacte fiscal”.
 
El cap del Govern ha animat tothom a omplir l’Estadi Lluís Companys el 31 de juliol, en el que ha dit serà “una festa” i un “gran concert” del futbol. La Copa Catalunya, que enguany arriba a la seva 23a edició, la disputaran el C. Gimnàstic de Tarragona i l’AEC Manlleu i la Supercopa, que enguany celebra la seva primera edició, el FC Barcelona i el RCD Espanyol.
 
El president Mas ha felicitat els clubs i la Federació Catalana, que ha organitzat la Copa i la Supercopa, per haver-se “anticipat”, ja que els beneficis que obtingui  d’aquests trofeus es destinaran a ajudar el futbol de base. El cap de l’Executiu ha encoratjat els catalans i les catalanes a assistir a “aquest gran concert del futbol per ajudar a la base de l’edifici del futbol i dels clubs de base”.

1  

Imatges

Foto amb les copes

Foto amb les copes 1758