Mossos d'Esquadra

Els Mossos i la Guàrdia Urbana registren a Barcelona una associació cannàbica on troben 17 quilos de marihuana

query_builder   14 juliol 2012 11:34

event_note Nota de premsa

Els Mossos i la Guàrdia Urbana registren a Barcelona una associació cannàbica on troben 17 quilos de marihuana

 
Del resultat del registre, els agents van detenir el responsable del local i se’n van imputar vuit més
fotografia marihuana
 
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut Francesc S.S. com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Els agents dels dos cossos policials van efectuar dimecres 11 de juliol una entrada i escorcoll a una associació cannàbica del carrer Ample de Barcelona.
 
En el transcurs de l’operació, els agents van intervenir 17 quilos de marihuana i gairebé 11000 euros en efectiu.
 
La investigació, tutelada pel jutjat d’instrucció número 6 de Barcelona, es va iniciar a finals de juny d’aquest any 2012 com a conseqüència de les queixes veïnals relacionades amb la gran afluència de gent que entrava i sortia d’un local que suposadament es tractava d’una associació cannàbica. 
 
Els agents de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella van realitzar dos dispositius previs a l’entrada i registre del local on van agafar declaració a clients-socis del local que manifestaven que pagaven una quota per poder recollir la marihuana.
 
Els agents van procedir el passat 11 de juliol a l’entrada i escorcoll del local d’aquesta associació, prèvia autorització del Jutjat. Fruit de l’operació policial conjunta, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van imputar vuit treballadors del local i van detenir el responsable de l’Associació com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. El detingut, Francesc S.S. de 34 anys, ja tenia dos antecedents pel mateix motiu.
 
Tots nou estan pendents que el Jutjat els citi per agafar-los declaració.
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 14 de juliol de 2012