Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen 19 persones en un dispositiu contra el top manta a Cambrils

query_builder   13 juliol 2012 13:51

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen 19 persones en un dispositiu contra el top manta a Cambrils

· Sis agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits durant l’actuació.
 
· S’han recuperat uns 600 objectes falsificats.
 
 
Un total de 45 agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cambrils han participat aquesta passada nit en un dispositiu policial contra el top manta a la zona del Cap Sant Pere (Cambrils).
 
Cap a les 22:00 hores els agents van detectar una gran afluència de “manters” els quals es trobaven venent productes falsificats. En total es van comptabilitzar 120 venedors. Unes hores més tard, cap als volts de les 00:30 hores, els agents van dirigir-se cap a on es trobaven els venedors per tal de poder identificar-los i poder corroborar si els productes que estaven venent eres falsificats. Va ser llavors quan els “manters” van recollir les seves pertinences i van marxar en direcció a la sorra de la platja. En veure que els agents els seguien, i per tal de no ser atrapats, van entrar a l’aigua i van anar en direcció a Salou.
 
Els Mossos d’Esquadra, en veure que no desistien en la idea de quedar-se a l’aigua, van anar a  parlar amb ells perquè tornessin cap a la sorra. Al mateix temps, i per tal de prevenir algun cas d’hipotèrmia, diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques van desplaçar-se cap a la zona per assistir a aquelles persones que ho necessitessin.
 
En un moment determinat, però, els “manters” van avisar a un altre grup de venedors els quals van acudir per ajudar-los a enfrontar-se a la policia. Van desmuntar els tendals que hi havia a la sorra per tal d’agafar els pals de ferro i agredir als agents.
 
Com a conseqüència d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van detenir 19 persones com a autors d’atemptat al agents de l’autoritat i desordres públics. Cal remarcar que 6 agents van resultar ferits de diversa consideració com a conseqüència de les agressions dels “manters”. La majoria dels detinguts tenien diversos antecedents policials per delictes similars i delictes contra la propietat industrial.
 
A banda, fruit d’aquestes detencions es van poder recuperar un total de 599 objectes, presumptament falsificats, destinats a la venta ambulant. Els objectes són:
 
-         62 carteres
-         163 bosses de ma
-         137 polos
-         6 samarretes
-         37 gorres
-         67 rellotges
-         122 ulleres de sol
-         5 cinturons
 
 
 Àrea de Comunicació
Regió Policial Camp de Tarragona
Tarragona, 13 de juliol de 2012

2  

Fitxers adjunts

Foto 1

Foto 1
JPG | 528

Foto 2

Foto 2
JPG | 647