Salut

Els Premios a la Sanidad atorguen un guardó a Francesc Sancho

query_builder   13 juliol 2012 17:43

event_note Nota de premsa

Els Premios a la Sanidad atorguen un guardó a Francesc Sancho

Ahir, 12 de juliol, el secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, Francesc Sancho, va ser guardonat amb un Premio a la Sanidad a la categoria d’Alts Càrrecs de l’Administració Sanitària en reconeixement a la tasca realitzada en l’establiment de les directrius per a la coordinació del Pla de Salut de Catalunya, un document estratègic que articula la reforma del sistema sanitari català.
 
El director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris del Departament de Salut, Carles Constante, va recollir el premi en nom de Francesc Sancho a l’acte d’entrega, celebrat a la XI Cena de Verano de la Sanidad Española, un esdeveniment organitzat anualment a Madrid pel grup editorial Sanitaria 2000.
 
L’acte va reunir els principals protagonistes de la sanitat estatal i autonòmica per fer entrega dels Premios a la Sanidad, que reconeixen les tasques desenvolupades pels responsables polítics de tot l’estat.
 
En aquesta vuitena edició dels premis, Boi Ruiz ha estat candidat al guardó al Millor Conseller, juntament amb Antonio María Sáez Aguado (Castella i Lleó), Rafael Bengoa (País Basc), i José Ignacio Echániz (Castella la Manxa), qui finalment ha rebut el premi.
 
A banda, a la categoria d’Alts Càrrecs s’ha reconegut la tasca de 7 responsables, entre ells el guardonat Francesc Sancho. Entre els altres 18 càrrecs autonòmics i estatals que optaven a un premi en aquesta categoria també han rebut un guardó Paloma Acevedo, directora general de Farmàcia del País Basc, César Antón, director general de Imserso de Castella i Lleó, Luis Rocha, director general de qualitat i innovació de la conselleria de Sanitat d’Andalusia, Javier Aparicio, gerent del servei de Salut de La Rioja, Antonio Alemany, director general d’Atenció Primària de la Comunitat de Madrid, Albino Navarro, gerent del servei de Salut d’Extremadura.