Direcció General de Comunicació

El Govern destina 425.000 euros al Mercat de Música Viva de Vic 2012

El Govern destina 425.000 euros al Mercat de Música Viva de Vic 2012

query_builder   24 juliol 2012 15:14

event_note Nota de premsa

El Govern destina 425.000 euros al Mercat de Música Viva de Vic 2012

  • El Mercat de Música Viva de Vic és l’aparador principal per la música catalana i una eina de difusió i comercialització de productes musicals fets a Catalunya
El Govern ha aprovat concedir una subvenció de 425.000 euros per a la realització de l’edició 2012 del Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà del 12 al 16 de setembre a Vic (Osona). El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), atorgarà aquesta subvenció a l’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic.

El Mercat de Música Viva de Vic ha esdevingut  un punt de trobada ineludible per a professionals del sector de la música, ja que és l’aparador principal per la música catalana.

El Govern dóna suport al Mercat de Música Viva de Vic com a eina de difusió i comercialització de productes musicals fets a Catalunya, i també com a plataforma per donar a conèixer algunes de les propostes més interessants del panorama musical.

El mercat vol estimular la relació entre autors, intèrprets, mànagers, discogràfiques, editors, promotors, programadors, mitjans de comunicació i empreses de serveis. També pretén facilitar el contacte entre tots els professionals del sector per tal que intercanviïn informació, i impulsar la promoció i contractació de noves propostes musicals.

L’edició d’enguany del Mercat de Música Viva de Vic comptarà amb gairebé 70 propostes musicals amb les quals es vol donar resposta a les necessitats dels programadors i propiciar la compravenda de produccions musicals.  L’edició de l’any passat del mercat va comptar amb l’assistència de 100.000 persones i de més de 700 professionals.