Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la modificació dels estatuts de la Fundació Mobile World Capital

El Govern aprova la modificació dels estatuts de la Fundació Mobile World Capital

query_builder   24 juliol 2012 15:13

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la modificació dels estatuts de la Fundació Mobile World Capital

El Govern ha aprovat avui la modificació dels estatuts de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, l’organisme que gestionarà tots els projectes a l’entorn de la capitalitat del mòbil a Barcelona fins al 2018, i ha acordat la designació d’un nou representant de la Generalitat com a membre del patronat de la Fundació. Els punts dels estatuts de la Fundació que han estat modificats són els referents a la composició del patronat, les votacions, la Comissió d’Auditoria i la Comissió de Conflictes d’Interès.

La composició del patronat de la Fundació Mobile World Capital passa dels 10 membres inicials als 15 actuals, ampliables fins a 20. Tal com estava establert, són patrons fundadors la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Empresa i Ocupació, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme a través de l’entitat pública Red.es, l’Ajuntament de Barcelona, la Fira de Barcelona, i el GSMA, l’entitat organitzadora del Mobile World Congress i que representa els interessos del sector de la telefonia mòbil internacional.

La modificació consisteix en l’ampliació del nombre de membres que cadascun d’aquests fundadors pot designar com a patrons de la fundació, que fins ara era d’una persona per entitat a més a més del patró fundador i ara passa a ser de dues. En el cas de la Generalitat de Catalunya, els membres del patronat designats fins ara eren el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, en qualitat de membre fundador, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

En aquest sentit, el Govern ha acordat també avui designar com a tercer membre del patronat en representació de la Generalitat de Catalunya el titular de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich.  

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia