Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   24 juliol 2012 15:11

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Lluís Bertran i Saura, secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals

Llicenciat en Dret (Universitat de Barcelona i University of Essex, 1991). Màster en Direcció i Administració d’Empreses (MBA) per ESADE (1993), diplomat en Dret i Institucions Europees pel Ministeri d’Assumptes Exteriors (1994), i màster en Estudis Territorials i Urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya (2003).
 
Va iniciar la seva carrera professional com a responsable d’expansió internacional del Banc Sabadell a Nova York i Miami, i com a adjunt al director de Banca d’Empreses.
 
Ha estat advocat als bufets Cuatrecasas i Roca Junyent, lletrat del Gabinet Jurídic Central de la Generalitat de Catalunya, subdirector d’Assistència Jurídica i Règim Local de la Direcció General d’Administració Local. Ha ocupat el lloc de secretari de la Comissió de Govern Local, secretari de la Comissió de Delimitació Territorial, vocal de la Comissió de Trànsit de Catalunya.
 
Des de 2003 ha dirigit els serveis jurídics de l’Institut Català de la Salut i ha estat secretari dels òrgans de govern, direcció i participació. 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia