Protecció Civil

Mor un home ofegat en una platja de Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

query_builder   24 juliol 2012 20:10

event_note Nota de premsa

Mor un home ofegat en una platja de Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís aquest migdia, als volts de les 13:40, de la mort d’un home ofegat a la platja Mas Pinell del municipi de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).
 
Segons les primeres informacions, l’acompanyant del finat hauria explicat que Roman B.P, un home de 58 anys i veí de Barcelona, hauria anat a banyar-se i quan ha mirat a l’aigua ha vist com altres banyistes treien l’home inconscient. Ràpidament, els banyistes han trucat al 112 per informar que havien tret una persona de l’aigua i semblava que estava morta, de manera que el 112 ha activat el protocol d’actuació.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc una ambulància de Suport Vital Bàsic i un helicòpter medicalitzat, i els tècnics sanitaris han fet maniobres de reanimació amb resultats infructuosos.
 
En aquest succés també hi ha treballat la Policia Local de Torroella de Montgrí i el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 4 dotacions, una d’elles d’investigació. Un cop s’ha certificat la mort de l’home, els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos.
 
 
 
 
Barcelona, 24 de juliol del 2012