Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern modifica el reglament dels jocs del bingo vigent des de l'any 2000

query_builder   31 juliol 2012 14:50

event_note Nota de premsa

El Govern modifica el reglament dels jocs del bingo vigent des de l'any 2000

  • L’objectiu és actualitzar la normativa introduint les noves modalitats i tipologies de joc que han aparegut amb la incorporació de les noves tecnologies
 
El Govern ha donat llum verd avui al decret que modifica el reglament de jocs del bingo, vigent des de l’any 2000. La voluntat del Govern és actualitzar la normativa introduint les noves modalitats i tipologies de joc que han aparegut amb la incorporació de les noves tecnologies. L’objectiu és millorar la competitivitat del sector, adaptant les seves necessitats al context econòmic actual i als canvis introduïts en el mercat del joc durant els darrers anys.
 
Pel que fa a la normativa, el decret incorpora tres noves modalitats de joc que se sumen al bingo tradicional: el bingo americà, el bingo plus i el bingo electrònic. Les dues primeres corresponen a jocs que utilitzen cartrons físics per a la seva pràctica, mentre que la tercera es fa mitjançant aparells interconnectats i controlats per servidors. Amb aquesta nova regulació, la reglamentació del joc a Catalunya s’equipara a la que ja existeix en altres comunitats autònomes.
 
El decret també aposta per la racionalització i la simplificació administrativa. En aquest sentit, se substitueix la presentació de documents acreditatius de l’obtenció de la llicència municipal corresponent i de la disponibilitat del local, per declaracions de responsabilitat.
 
La nova reglamentació sobre els jocs del bingo entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia